Je Spaanse droomwoning gevonden?

Stel je voor: je droomt van een knusse villa in het zonnige Spanje. Maar hoe zorg je ervoor dat je die droomwoning snel en makkelijk financiert, en dat nog tegen de meest gunstige voorwaarden? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

Wij bemiddelen al +10 jaar in Spanje, spreken de Spaanse taal én werken lokaal en internationaal met vele banken en geldverstrekkers. Onze klanten waarderen ons met een indrukwekkende 9,5 vanwege onze expertise en toewijding. Bovendien heeft maar liefst 96% van de hypotheekaanvragen die wij indienen groen licht gekregen van de banken sinds onze oprichting. Met ons aan je zijde kan je met een gerust hart die stap zetten richting jouw Spaanse droomhuis!

10/10

Hypotheek in Spanje berekenen via onze check

✔ Financieringsoplossingen op Maat
✔ Strategisch Investeringsadvies
✔ Risicobeperking
✔ 25+ jaar ervaring
✔ 96% acceptatie


Maatwerkoplossingen

Ervaren Professionals

Geavanceerde Analyse

Risicobeperking

Geen stress, geen gedoe

5/5

Hoe kunnen we je helpen?

✔ Een Spaanse hypotheek en aankoop
✔ Financiële en fiscale dienstverlening
✔ Juridische ondersteuning van een advocaat

Ontdek Hoe Wij Jouw Droom van een Spaanse Woning Waarmaken

Welkom!

Onze missie is simpel: wij zijn er voor iedereen met serieuze plannen om een stukje paradijs te bemachtigen in Spanje.

Jouw Droomhuis in Spanje – Binnen Handbereik

Of je nu al jarenlang droomt van een zonnig toevluchtsoord aan de Middellandse Zee of net bent gevallen voor de charme van de Spaanse architectuur, Wij staan klaar om jouw droom werkelijkheid te maken. Met onze expertise en toewijding nemen we jou bij de hand en begeleiden we je door het proces van het kopen van vastgoed in Spanje.

Een Spaanse Hypotheek: Jouw Sleutel tot Vastgoed in Spanje

Jij wilt een Spaanse hypotheek om in Spanje een appartement of een woning te kopen. Maar hoe pak je dit aan? Geen zorgen, wij zijn er om je daarbij te helpen. Onze diensten omvatten niet alleen het vinden van de beste financiële deals, maar ook het afhandelen van alle praktische zaken die komen kijken bij het kopen van een huis in het buitenland.

Jouw Droom Wacht Op Jou – Neem Vandaag Nog Actie!

Waar wacht je nog op? Laat ons jouw gids zijn op de weg naar jouw Spaanse droomhuis! Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het realiseren van jouw droom van een woning in Spanje. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces en om ervoor te zorgen dat jouw ervaring zo soepel mogelijk verloopt.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw droom van een Spaanse woning werkelijkheid te maken!

Wilt u een deskundige spreken?

Starten met je woningaankoop en Spaanse hypotheek? We kijken graag of onze dienstverlening bij je past. Wil je concreet weten hoeveel je kunt lenen? Vraag dan een hypotheekberekening of Pre-scan aan. Dit kan via onze gratis check. Hiermee krijg jij inzicht in jouw hypotheek(on)mogelijkheden, maandlasten & rentes. Wil je eerst ervaren of wij passen bij jouw vraagstuk? Maak dan kennis:

Hypotheek in Spanje berekenen via onze check

✔ Financieringsoplossingen op Maat
✔ Strategisch Investeringsadvies
✔ Risicobeperking
✔ 25+ jaar ervaring
✔ 96% acceptatie


Hypotheekberekening voor een Spaanse Hypotheek

Voor een hypotheekberekening in Spanje is er altijd een aankoopcasus nodig. Dit kan zijn, omdat je al een woning op het oog hebt. Maar ook als dat nog niet is; zal er een aankoopscenario gemaakt moeten worden. Denk aan de verwachte aankoopsom, de regio waar je graag wilt kopen en de termijn waar je wilt aankopen.

Hypotheek in Spanje berekenen via onze check

Of je een hypotheek in Spanje kunt krijgen, hangt mede af van je inkomensratio. Spaanse banken hebben dit als voornaamste criterium voor hypotheekaanvragen. Je vaste lasten mogen maximaal 35% van je (gezamenlijke) netto inkomen zijn.

De volgende kosten vallen onder vaste lasten: de maandlasten voor je huidige woning (de huur of bruto hypotheeklasten); eventuele partneralimentatie die je betaalt; alle lasten die bij het BKR zijn gemeld.

Die ratio geeft dus deels zicht op jouw hypotheekmogelijkheden. En op hoeveel geld je zelf moet bijleggen. Maar Spaanse banken kijken naar meer dan alleen de inkomensratio, zoals je persoonlijke situatie en de stabiliteit in je inkomen en vermogen. Onze berekening brengt dit voor je in kaart:

Voordelen

✔ Eén aanspreekpunt voor jouw Spaanse hypotheek
✔ 25 jaar ervaring
✔ Uitgebreid netwerk van advocaten, banken en makelaars
✔ Snelle service, waarbij afspraak altijd afspraak is
✔ Alles voor jou in het Nederlands
✔ Binnen 2 weken goedkeuring
✔ Indien nodig al binnen één week bij de notaris!

Stap 1

Hypotheek in Spanje berekenen via onze check


Werkwijze

1. Kennismaking
2. Toetsing voor hypotheek
3. Hypotheekvoorstel bank
4. Hypotheekaanvraag starten
5. Juridische en praktische zaken
6. Officieel akkoord
7. Nazorg & service

Wij helpen je bij het verzamelen en voorbereiden van alle benodigde documentatie voor het verkrijgen van een hypotheek in Spanje.

Het proces van het verkrijgen van een hypotheek in Spanje kan variëren, maar we streven ernaar om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Ja, er zijn speciale voorwaarden voor niet-residenten die een hypotheek willen afsluiten in Spanje. Wij zijn hier volledig van op de hoogte en begeleiden je door het proces.

Het maximale bedrag dat je kunt lenen voor een woning in Spanje hangt af van verschillende factoren, waaronder jouw financiële situatie en de waarde van de woning.

Ja, wij kunnen ook helpen bij het financieren van Bed & Breakfasts en ander commercieel vastgoed in Spanje.

Hoewel het niet verplicht is om een advocaat in te schakelen, raden we het wel sterk aan voor juridisch advies en bij het opstellen van contracten.

Ja, het is mogelijk voor ondernemers om een hypotheek in Spanje te krijgen, maar de eisen kunnen anders zijn dan voor werknemers in loondienst.

Ja, het is mogelijk om een hypotheek af te sluiten met meerdere personen, zoals familieleden.

Ja, het is mogelijk om aflossingsvrij te lenen in Spanje, maar de voorwaarden kunnen verschillen per bank.

Ja, het is mogelijk om bouwgrond in Spanje te financieren met een hypotheek. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja, wij kunnen helpen bij het financieren van bankbeslagen in Spanje.

Documenten aanleveren voor een hypotheek in Spanje

Naast identiteitsdocumenten zul je verschillende financiële documenten moeten overleggen in het hypotheekaanvraagproces. Hierbij moet je o.a. denken aan aangiftes van je inkomstenbelasting, rekeningafschriften, recente loonstroken en bewijs van eigen middelen. Hiermee wordt jouw financiële situatie onderbouwd. Indien je de hypotheek aanvraagt met een partner, dan moeten alle documenten voor beiden personen worden aangeleverd.

Wij vragen o.a. de volgende gegevens:

Let op: indien twee aanvragers, dan dien je dit dubbel aan te leveren!

✓ Kopie paspoort
✓ Inkomstenbelasting (van de afgelopen twee jaar)
✓ BKR-uitdraai (op te vragen via www.bkr.nl)
✓ Rekeningafschriften (van de afgelopen zes maanden)
✓ Jaaropgave hypotheek (of kopie huurovereenkomst Nederland)
✓ Bewijs eigen middelen (rekeningafschrift van de spaarrekening)
✓ Kopie van de Nota Simple (uit het kadaster, of voorlopig koopcontract)
✓ NIE-nummer (kan ook later in het proces worden aangeleverd)
———
✓ Drie recente loonstroken (indien je in loondienst bent)
✓ Jaarrekeningen van 2 jaar (indien je ondernemer bent)
Let op: beide dienen maximaal 1,5 jaar oud te zijn, bij hypotheekafsluiting.
———
✓ Indien verhuurde woningen (bewijs van huurinkomen- en lasten + huurovereenkomsten)
✓ Indien inkomen uit aanmerkelijk belang (duidelijk aantoonbaar via aangifte inkomstenbelasting)

Compare listings

Vergelijken
×