Ontdek de Beste Vastgoedkansen op Tenerife voor 2024: Gedetailleerde Prijsgids en Investeringsadvies

Tenerife’s Kust Vastgoed: Waar de Slimme Geldstromen Naartoe Vloeien in 2024

 

**De Hotspots van de Elite**

Als speeltuin voor zowel de jetset als de scherpzinnige vastgoedbaronnen, blijft Tenerife een magneet voor iedereen die snakt naar een postzegel in dit eilandparadijs. Van de kosmopolitische allure van de hoofdstad tot de verleidelijke zandstranden in het zuiden, biedt Tenerife een caleidoscoop van onroerend goed die varieert om elk type tycoon te behagen. De vastgoedmarkt hier, gevoed door een constante stroom van zowel lokale als internationale vraag, heeft meer gezichten dan een Rolex heeft wijzerplaten.

**De Schatkist van Opties**

De keuze is rijkelijk op dit eiland: van opzichtige villa’s die uitkijken over de Atlantische Oceaan, waar de echte magnaten van de wereld hun zomers doorbrengen, tot charmante appartementjes in gemoedelijke dorpen, perfect voor diegenen die ontsnappen aan de stadsdrukte. Tenerife is niet alleen een plek om je ziel te laten luchten, maar ook een verstandige plek om je geld te parkeren.

**Marktinzichten met Rand**

Het meest recente rapport van Idealista, dé thermometer voor vastgoedinvesteerders, markeert april 2024 als een kantelpunt. De gemiddelde vierkantemeterprijs heeft een sprong gemaakt naar €2.680, wat neerkomt op een jaarlijkse stijging van 18,7%. Maar tussen ons gezegd en gezwegen: de ware koopjes vind je in de schaduw van deze gemiddelden, in plaatsen zoals Los Realejos, Güímar en Arafo.

**Los Silos: De Underdog van de Kust**

In de race naar de bodem van de prijzenpot staat Los Silos met een bescheiden €1.329 per vierkante meter fier aan de leiding. Deze parel aan de TF-42 is niet alleen toegankelijk, maar ook onmiskenbaar betaalbaar. Een ideale plek voor de slimme koper die de volgende marktzeepbel voor wil zijn.

**Prijsvergelijking van Kustjuwelen**

Op de ranglijst van vastgoedprijzen in kustgebieden voert Adeje de parade aan met een vorstelijke €3.919/m², gevolgd door Arona en Santiago del Teide, beiden net boven de €3.000/m². Maar vergeet niet de verborgen juweeltjes zoals Granadilla de Abona en Güímar, waar de prijzen nog steeds lachen naar de portemonnee.

**Slotgedachte**

Voor wie zijn geld graag laat rollen op plekken waar de zon altijd schijnt en de vastgoedprijzen nog harder glanzen, blijft Tenerife een markt die zowel uitdaagt als beloont. Met stijgende vraag en een spectrum aan prijzen die reiken van de hemel tot de zee, blijft het eiland een topbestemming voor de ware levensgenieters en de slimme investeerders. Tenerife, waar je investering niet alleen rust maar ook rendeert.

Vind uw droomhuis op de prachtige Canarische Eilanden met BRÛLAR !

Ontvang waardevolle inzichten over de Tenerifiaanse vastgoedmarkt!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze GRATIS nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends, investeringsmogelijkheden en prachtige eigendommen in Tenerife. Als vastgoedspecialist willen wij u de exclusieve kans bieden om als eerste toegang te krijgen tot waardevolle informatie over de bloeiende vastgoedmarkt op dit paradijselijke eiland.


Wat kunt u verwachten van onze nieuwsbrief?

📈 Marktupdates: Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de Tenerifiaanse vastgoedmarkt. Ontvang waardevolle inzichten, statistieken en trends die je kunnen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

🏝️ Prachtige Eigendommen: Ontdek de mooiste eigendommen die momenteel beschikbaar zijn in Tenerife. We delen exclusieve aanbiedingen, nieuwe listings en unieke kansen die u niet wilt missen.

💼 Investeringstips: Leer meer over investeringsmogelijkheden en strategieën in de Tenerifiaanse vastgoedmarkt. Ontvang deskundig advies en tips om uw investeringen te optimaliseren en rendement te behalen.

Schrijf u nu in voor onze GRATIS nieuwsbrief en sluit u aan bij onze exclusieve vastgoedgemeenschap in Tenerife. Mis geen enkele waardevolle kans en blijf altijd op de hoogte!


Kantoor Nederland:
Schuitenberg 7
6041 JG Roermond
Nederlands

 
[email protected]
+31(0)475 250 010 (ook whatsapp)

Compare listings

Vergelijken
×